More Reviews

Uncategorized

Pakai dah habis sebotol memang nampak lemak kurang banyak. Tapi yg best muscle naik xturun mcm fat burner.
➡ Kaixa Xas, Bodybuilding Enthusiast

Dulu cuba untuk naikkan berat badan memang xjadi. Perut je naik. Lepas ambil SARMs ni selera makan menjadi-jadi. Tapi perut tak naik sebab energy, endurance dan strength pun naik banyak. So main gym lagi lama, lagi berat. Memang boleh nampak muscle naik. Memang puas hati la.
➡ Kamal Kom, Petaling Jaya, Selangor.

Memang sangat ketara naik muscle masa bulking. Dekat gym mmg boleh main lagi berat dari biasa dan lebih lama.
➡ Alif, Ipoh, Perak

Stacked MK677 & LGD4033. Result was so awesome. Gained 4 kilos of muscle and lost lots of fats around abs area. This is so far the best supplement that I ever consume. It really works.
➡ David, Mont Kiara, Kuala Lumpur.

 

[otw_shortcode_button href=” https://gainjuice.com/customer-reviews/” size=”large” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-blue”]Read More Reviews[/otw_shortcode_button]