Ramai orang nak SADO
 tapi tak tahu cara yang betul.

Jangan buang masa anda bertahun pergi ke gym tapi tak dapat apa-apa RESULT.
Paling teruk habis BERIBU ringgit beli supplement yang tak berkesan. 
Kami akan tunjukkan satu supplement yang dijamin 100% BERKESAN
untuk anda jadi SADO dengan pantas & paling penting SELAMAT.

 

Ini RAHSIA bodybuilder dapat badan SADO…

poster muscle man

DIJAMIN BERKESAN!

Majoriti orang menilai diri anda menerusi penampilan. Bentuk tubuh dan saiz otot dapat bantu perbaiki penampilan dan tambah keyakinan diri.

Bagaimana SΔRMs PURESCIENCE LABS berfungsi untuk bantu anda dapatkan badan SADO?

 
 
 

✅Meningkatkan stamina dan kekuatan
✅Bakar lemak dan bina otot secara agresif
✅Meningkatkan kandungan testo
✅Kesan setara seperti guna R0lD
✅Dijamin tiada kesan sampingan
✅Formula khas BULKING, CUTTING & COMPETITION

PENAFIAN/DISCLAIMER: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara yang betul termasuk diet dan latihan.

Jom lihat apa kesan menggunakan SΔRMs PURESCIENCE LABS

Ini adalah produk performance enhancer yang setanding dengan R0lD, tetapi tiada kesan sampingan. 

Tenaga & Kekuatan MAX
Seperti R0lD,  produk PSL akan meningkatkan stamina, tenaga dan kekuatan anda. Kesannya anda akan mampu mengangkat beban yang lebih berat dan jangkamasa yang lebih lama.

Bakar Lemak EXTREME
Ia akan meningkatkan kadar metabolisme & percepatkan proses pembakaran lemak. Pada masa yang sama ia tidak menyebabkan muscle wasting atau pemerosotan saiz otot.

Saiz Otot 2x GANDA
Ia juga akan memaksimakan potensi genetik anda dengan mengalakkan proses sintesis sel otot baru, menggandakan saiz dan menghasilkan otot yang lebih padu dan keras.

Anda dah cuba bermacam cara 
untuk dapatkan badan SADO 
tapi masih tak menjadi?

kurus gemok

Jom tengok bagaimana SΔRMs PURESCIENCE LABS bantu anda SADO!

Ni antara mereka yang sudah berjaya menjadi SADO!
Jom tengok mereka yang dah berjaya dapat result hasil dari menggunakan produk PSL

Nah tengok ni REAL RESULT hasil penggunaan SΔRMs PURESCIENCE LABS

Jom lihat apa kata pelanggan kami.

Lihat Sendiri Apa Kata Pembeli Yang Telah Menggunakan PURESCIENCE LABS

PENAFIAN/DISCLAIMER: Testimoni pengguna adalah hak milik terpelihara Gainjuice.com dan telah mendapat kebenaran gunapakai dari individu yang terlibat. Kesan penggunaan produk Pure Science Labs mungkin berbeza ke atas individu. Tiada pengkhususan atau hasil yang tepat dijanjikan oleh pihak Gainjuice.com terhadap penggunaan produk Pure Science Labs.

Tahniah! Kerana anda bakal mendapat
BADAN SADO dengan SANGAT PANTAS!

Setiap jenis produk SΔRMs PURESCIENCE LABS telah diformulasikan untuk mendapatkan kesan tertentu dengan cepat, sangat ketara dan SELAMAT!

Tetapi untuk result yang lebih EXTREME, anda boleh stack beberapa jenis serentak.

STACK

Cara penggunaan
Caranya sangat mudah berbanding R0lD, tak perlu cucuk.
Hanya perlu ambil 2 biji sehari waktu pagi sebelum makan selama sebulan.
Jika anda stack beberapa jenis, ambil 2 biji setiap jenis untuk kesan pantas, atau  2 biji satu jenis sehingga habis dan teruskan dengan jenis yang lain.

Saya Berminat Untuk Tempah Sekarang,
Berapa Harganya?

Money Back Guarantee!

Jangan risau, setiap pembelian kami bagi jaminan pulangan wang jika anda tidak berpuas hati!
Ini kerana kami betul-betul yakin produk kami mampu memberi perubahan kepada anda.

Jadi apa tunggu lagi? 
Dapatkan sekarang dan berubah menjadi SADO dan BERGAYA sekarang!

0
Botol Telah Terjual

Untuk 200 orang yang sedang membaca website ini,
kami ingin berikan tawaran tak masuk akal khas untuk anda!

Diskaun Masa Terhad Untuk Anda Hari Ini Sahaja

Cepat sebelum kuota PROMOSI habis.

Saya Nak Dapatkan HARGA DISKAUN ni SEKARANG!

CEPAT DAPATKAN SEBELUM KUOTA HABIS

SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ini dan di website ini sahaja.
OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa saja dari sekarang.

Klik sini untuk bercakap
dengan pegawai jualan kami.

Soalan yang kerap ditanya.

SARM ni singkatan kepada Selective Androgen Receptor Modulator. Dengan kata lain, sarm ni boleh membantu pembesaran otot dengan pantas tanpa menjejaskan masalah hormon seperti steroid. Senang cerita, SARM ni mengasingkan reseptor androgen yg tidak dimahukan dan hanya fokus pada merangsangkan reseptor yang penting sahaja.

KELEBIHAN MENGGUNAKAN SARM
→ Kesan anabolik walau pada dos yang rendah
→ Tidak menaikkan kesan negatif hormon androgen & estrogen
→ Menaikan otot
→ Membakar lemak
→ Meningkatkan metabolism
→ Kadar pemulihan/recovery yang cepat
→ Menambah kekuatan, ketahanan dan stamina
→ Membaikpulih sendi
→ Tidak perlukan PCT (cuci)
→ Kos yg lebih rendah

→ MK2866 (lean gain & joint recovery)
→ S4 (muscle hardening & fatburning)
→ YK11 (Improve genetic potential)
→ MK677 (Growth hormone)
→ GW501516 (Extreme fatburner & endurance)
→ LGD4033 (Bulking & strength)
→ RAD140 (Increase testosterone level)

S4 sangat sesuai untuk membuang lemak & untuk dapatkan badan yangg ripped.

→ Khas untuk proses cutting
→ Mengeraskan otot
→ Meningkatkan ketahanan otot
→ Memastikan otot tahan lebih lama
→ Mengelakkan muscle breakdown
→ Membina badan yg RIPPED & LEAN!!
→ Membakar lemak dengan lebih baik
→ Tiada kesan steroid! Tak perlu cucuk!! Hanya capsule!!
Kami sarankan bro guna 12 minggu untuk cycle penuh.

GW501516 sangat sesuai untuk membakar lemak secara extreme & ketahanan yg ketara
→ Membakar lemak dengan cepat.
→ Meningkatkan tenaga dengan ketara.
→ Meningkatkan ketahanan otot.
→ Tidak mengandungi unsur katabolik.
→ tidak membakar otot ketika cutting
→ tiada kesan steroid! Takperlu cucuk!! Hanya capsule!!
Kami sarankan bro guna 12 minggu untuk cycle penuh.

MK2866 sangat sesuai untuk badan yg lean & baik pulih sendi

→ Khas untuk lean gain
→ Meningkatkan strength dgn mendadak
→ Meningkatkan ketahanan otot
→ Menambah pembesaran otot|
→ Tidak menambah lemak
→ Memulihkan sendi2 dan tulang
→ Tiada kesan steroid! Tak perlu cucuk!! Hanya capsule!!
Kami sarankan bro guna 12 minggu untuk cycle penuh.

LGD4033 sangat sesuai untuk besarkan badan/bulking & menambahkan kekuatan.

→ Khas untuk besarkan badan & strength
→ Menambah size otot dengan drastik
→ Menambah strength secara drastik
→ Kesan yang sangat cepat!
→ Sangat sesuai utk yg susah naikkan berat badan & atlet
→ Tiada kesan steroid! Tak perlu cucuk!! Hanya capsule!!
Kami sarankan bro guna 12 minggu untuk cycle penuh.

YK11 sangat sesuai untuk menambaik genetik otot & size otot.

→ Meningkatkan kadar follistatin dan bantutkan myotastin
 Peningkatan otot yg solid dan padu
 Peningkatan ketara pada strength
 Peningkatan ketara proses protein sintesis
 Sesuai untuk atlit yg ingin train lebih!
 KESAN YG SANGAT CEPAT
 Tiada kesan steroid! Tak perlu cucuk!! Hanya capsule!!
Kami sarankan bro guna 12 minggu untuk cycle penuh.

MK677 sangat sesuai untuk membesarkan otot & tambah selera makan

→ Meningkatkan pembesaran otot yg lean
→ Meningkatkan size otot
→ Meningkatkan kadar recovery dgn sgt cepat
→ Memulihkan tulang, tendon dan ligamen
→ Membuang lemak
→ Memberikan tidur yang lena
→ Anti penuaan
→ Mengetatkan kulit
→ Tiada kesan steroid! Tak perlu cucuk!! Hanya capsule!!
Kami sarankan bro guna 12 minggu untuk cycle penuh.

RAD140 sangat sesuai untuk menambah hormone testosterone & badan yg lean.

→ Menambah testosterone level
→ Menambah lean kepada badan
→ Meningkatkan kelajuan
→ Meningkatkan stamina
→ Meningkatkan tenaga
→ Kesan anabolic yg lebih baik daripada steroid
→ Tiada kesan steroid! Tak perlu cucuk!! Hanya capsule!!
Kami sarankan bro guna 12 minggu untuk cycle penuh.

Ye boleh. Result akan lagi bagus, bila stack dua atau tiga jenis sarm serentak. 

Kelebihan stack ialah:
→ Result yg lebih cepat
→ Saiz otot & frame lebih besar
→ Recovery yg cepat
→ Bakar lemak secara drastik
→ Strength bertambah dgn drastik
→ Tenaga lebih padu
→ FREE LIMITED SHAKER & T-SHIRT

GW501516 + S4 sangat sesuai untuk stack sekali bagi BAKAR LEMAK & MENGERASKAN OTOT DENGAN LEBIH PADU

→ Menggalakkan pembakaran lemak sebagai sumber tenaga
→ Memudahkan pencairan lemak
→ Memberikan tenaga yang banyak
→ Mengeraskan otot 
→ Membuat otot nampak kering
→ Membina otot & elakkan pengecutan otot

MK677 + GW501516 + S4 sangat sesuai untuk BAKAR LEMAK SECARA EXTREME & PEMBENTUKAN BADAN YG LEBIH LEAN

→ Meningkatkan size otot yg lebih lean
→ Membakar lemak lebih efektif
→ Meningkatkan ketahanan otot
→ Meningkatkan kadar recovery
→ Memulihkan tulang & sendi
→ Memampatkan isi tulang
→ Mengetatkan kulit
→ Membuatkan otot nampak lebih kering (ripped)

MK2866 +S4/GW501516 sangat sesuai untuk OTOT YG LEBIH LEAN DAN OTOT YG LEBIH KERING (RIPPED)

→ Otot yg lebih lean
→ Menambah kadar kehilangan lemak
→ Meningkatkan strength & tenaga
→ OTOT YG LEBIH KERING(RIPPED)
→ Baik pulih sendi
→ Memampatkan tulang
→ Result yg jauh lebih cepat

MK677 + MK2866 + S4/GW501516 sangat sesuai untuk OTOT YG LEAN GILER & KERING (RIPPED)

→ Otot yg lebih besar, lean dan kering (ripped)
→ Menambah size frame
→ Bakar lemak dgn effective
→ Recovery yg sangat cepat
→ Tambah tenaga dan strength
→ Baik pulih sendi yg cepat
→ Baik pulih ketumpatan tulang secara drastik
→ Result yg lebih cepat

LGD4033 + RAD140 combo yg sesuai untuk MEMBESARKAN BADAN & MENAMBAH STRENGTH

→ Proses pembesaran yg lebih cepat
→ Menambah pembesaran otot
→ Menambah testosterone level
→ Menambah strength dgn drastic
→ Menambah stamina, kelajuan & libido

MK677 + LGD4033 + RAD140 sangat sesuai untuk PEMBESARAN OTOT & STRENGTH YG LEBIH PADU

→ Proses pembasaran yg lebih cepat
→ Menambah selera makan
→ Membantu utk mencapai kalori yg lebih
→ Meningkatkan testosterone
→ Meningkatkan strength secara drastik
→ Meningkatkan stamina, speed & libido
→ Recovery yg cepat
→ Baik pulih sendi
→ Menumpatkan tulang
→ Anti penuaan
→ Result yg cepat

YK11 + LGD4033 + RAD140 sangat sesuai untuk PEMBESARAN OTOT & STRENGTH SECARA EXTREME

→ Pembesaran otot yg extreme
→ Result yg lebih cepat
→ Meningkatkan proses protein synthesis
→ Meningkatkan kadar recovery
→ Menyelesaikan masalah genetik
→ Strength yg extreme
→ Meningkatkan ketahanan otot
→ Badan yg lebih maskulin

YK11 + MK677 ialah combo terbaik untuk MEMBESARKAN OTOT & SIZE FRAME

Pembesaran otot yg lean
Menambah proses protein synthesis utk otot yg lebih besar
Otot membesar dgn lebih maskulin
Membantu tidur yg nyenyak
Recovery yg lebih cepat
Menumpatkan tulang
Baik pulih sendi
Result yg lebih cepat

YK11 + MK677 + RAD140 sangat sesuai untuk PENAMBAHAN SECARA MENYELURUH, STAMINA DAN KELAJUAN

Pembentukan otot yg lebih lean
Otot yg lebih besar
Meningkatkan kadar protein synthesis
Stamina dan strength yg lebih padu
Recovery yg lebih cepat
Meningkatkan kesemua aspek
Meningkatkan ketumpatan tulang
Baik pulih sendi
Result yg lagi cepat

→ MK2866 (lean gain & joint recovery) 2 biji 12.5mg pada waktu pagi setiap hari
→ S4 (muscle hardening & fatburning)
→ YK11 (Improve genetic potential) 1 biji 5mg pagi dan 1 biji lagi selepas 8 jam setiap hari
→ MK677 (Growth hormone) 2 biji 12.5mg pada waktu pagi setiap hari
→ GW501516 (Extreme fatburner & endurance)
→ LGD4033 (Bulking & strength) 2 biji 5mg pada waktu pagi setiap hari
→ RAD140 (Increase testosterone level) 2 biji 10mg pada waktu pagi setiap hari

Sarm ni sebenarnya dah lama wujud, ia sangat femes di luar negara seperti USA, eropah dan sebagainya. Mereka semua dah tukar kepada SARM. Sarm ni sangat sesuai bagi mereka yang ingin membina badan.
Sarm juga boleh bersaing dengan potensi steroid dan prohormone lain, tetapi tidak mengakibatkan side effect.

Kenapa perlu tukar kepada sarm?
Sebab steroid sangat bahaya. SARM jika dibandingkan dengan steroid tiada kesan sampingan dan kesan yang setanding pada harga yang lebih murah.

Brand PSL adalah trusted sarm, highest quality sarm & 100% result, certified by HPLC & COAs. Jadi, ia selamat untuk
digunakan kalau nak dibandingkan dengan kebanyakan sarm yang lain.

PSL memastikan produknya adalah 100% sarm dan hanya dibuat di dalam makmal yang terkawal & memastikan kualitinya terjamin.

Tak perlu PCT kalau guna sebulan. Saya recommend bro guna 12 minggu untuk result yang perfect lepas tu buat  simple PCT. Anda cuma perlu stop SARM and guna natural testo booster sahaja.

Tak perlu PCT kalau guna dos yang ditetapkan dan xguna lebih dari 2 bulan
Tak perlu PCT kalau guna under dose dalam tempoh 3 bulan
Tak perlu PCT langsung ntuk GW501516 & MK677, boleh guna sepanjang tahun

Kalau contoh kita ambil steroid untuk sizing, Deca, Sustanon, Dbol, at least RM300++ kos. Then PCT, Nolvadex & clomid dalam RM200 lagi. Steroid pula ade side effect. SARM ni RM250 and tak perlu PCT. Yang paling penting kesihatan dalaman kita terjaga. Bro boleh besar dengan steroid bersama side effect atau bro nak besar dengan SARM tanpa side effect?

Yes, ambil SARM dengan supplement memang bagi result lebih cepat. Diet and training adalah yang paling penting

Tambahan supplement macam protein/bcaa/creatine untuk cepatkan proses bentuk otot.

SARM pure sciencelab, dari USA dan 100% quality & 100% result. PSL juga dah buat ujian HPLC & COAs ntuk comfirm
dalam dia 100% sarm. PSL jugak dikategorikan sebagai sarm dalam grade farmasutikal berbeza dengan kebanyakkan brand di luar sana. Mungkin dari China. Yes.. Ia masih lagi sarm, tetapi mungkin sarm yang dah
bercampur dengan steroid & prohormone.

Betul, SARM ada dalam bentuk liquid form dan juga capsule. Kedua- duanya adalah sama dari segi effectiveness.

Sewajarnya, dari menggunakan steroid yg merbahaya, lebih baik menggunakan sarm. Kerana sarm:

→ Tiada side effect
→ Tiada pantang larang
→ Tidak menyebabkan toxic pada paru
→ Tidak memerlukan sebarang vitamin atau protection
→ Memberikan kesan positif yang pantas
→ Memberikan kesan recovery
→ Tidak memerlukan suntikan
→ Tidak memerlukan kos yang tinggi.

Tidak perlu risau akan ujian doping biasa. Tetapi dari segi ujian doping sukan atau competition, adalah di nasihatkan untuk hentikan penggunaan selama 2 minggu sebelum menyertai apa-apa event.

Yes, ada. Biasanya sarm yg fake harganya sangat murah. Ini adalah disebabkan kandungan sarm fake juga mengandungi prohormone atau steroid. 

PURE SCIENCE LAB adalah sarm 100% pure SARM. Ini adalah kerana PSL telah melakukan ujian HPLC & COAs untuk
memastikan kandungan adalah 100% sarm.

SARM boleh menjadi bahaya jika ianya berkualiti rendah atau fake. Jadi sangat disarankan untuk mendapatkan sarm yang dibuat dari USA, seperti PURE SCIENCE LAB. Kerana Kualiti PSL adalah 100% pure sarm dan dibuat dalam makmal yang terkawal.

Yes, boleh. Jika anda dah follow diet & training plan yang kami beri bersama pembelian, tetapi masih tak berikan kesan yang memuaskan terus hubungi wakil jualan kami.

Untuk jagi agen jualan, anda boleh mendaftar dengan klik “SAYA NAK” di bawah.

Kami akan tunjukkan cara mudah untuk anda jual produk ini secara AUTOMATIK.

Jana pendapatan dengan GAINJUICE.COM!
Web jualan ini bakal jadi milik anda.
Kami akan tunjukkan bagaimana cara untuk hasilkan jualan CARA MUDAH!
Komisyen sangat LUMAYAN.
Anda sudah berdaftar?
Klik Login
 
 

Copyright © 2019 Gainjuice.com All rights reserved. | Privacy Policy | Terms
Address: Mont Kiara, Kuala Lumpur